Tuesday, January 10, 2017

Mieluummin susia katselee ;) ja susitarhoja kuin somalikyliä ;) Suomessa. Koko itä-Afrikkahan on varattu jo somaleille, joten tilanpuuteko ahdistaa vai voidaanko kirjata että tyhmiä suomalaisia on liikaa jotka sallivat oheisen?


Mieluummin susia katselee ;) ja susitarhoja kuin somalikyliä ;) Suomessa. Koko itä-Afrikkahan on varattu jo somaleille, joten tilanpuuteko ahdistaa vai voidaanko kirjata että tyhmiä suomalaisia on liikaa jotka sallivat oheisen?

Verovarojen loppusijoitusta veronmaksajia ja kansantalouttamme kusettaen, kelpaa olla "kultuurinrikastaja ja somali". Saisikohan vastaavia tukia kotimaan matkailuun suomalaiset esim Laatokan Karjalaamme?

Ansiokas kirjoitus Pauli Vahteralta:

Pauli Vahtera Vantaalla
5. tammikuuta kello 11:10 ·

Koordinaattorien koordinaattorin palkka 5,11 euroa tunnissa

Somaliverkosto: Verkostoon kuuluu 28 jäsenjärjestöä. Verkosto vahvistaa jäsenjärjestöjensä toimintakykyä kehitysyhteistyössä ja kotimaan toiminnassa sekä tukee nuorten osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksia Suomessa.

SELKOKIELELLÄ: Somalit tekevät suomalaisten rahoilla kehitysyhteistyötä Somalian kanssa. Se edellyttää myös valtion maksamia matkoja maahan, jossa on liian vaarallista elää. Osallistuminen blaa blaa. Näitä järjestöjähän riittää.

Somaliverkosto: Haemme kansalaistoiminnan koordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.3.2017-28.2.2019. Kansalaistoiminnan koordinaattori vastaa ulkoministeriön rahoittaman viestintä- ja globaalikasvatushankkeen kouluvierailujen koordinoinnista ja avustaa vapaaehtoistoiminnan kehittämiseen liittyvissä tehtävissä. Työhön kuuluu ajoittain myös ilta- ja viikonlopputöitä sekä matkustamista.
SELKOKIELELLÄ: Koulut ovat jo täynnä somaleja, mihin näitä vierailuja tarvitaan. Saako rahaa jos suomalaiset tekevät vierailuja lastensa kouluihin. --- Verottomia päivärahoja tiedossa. Tämä raha otetaan ulkoministeriön momentilta, mikä on osoitus siitä kuinka maahanmuuttajien saamat rahat on siroteltu kuin pelästynyt varpusparvi kaikkialle, jotta kukaan ei saisi selville kokonaismenojen määrää.
Somaliverkosto: Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää suomen ja somalian kielen taitoa, soveltuvaa koulutusta, kokemusta järjestötoiminnasta, hyviä viestintätaitoja sekä innokkuutta kehittää Suomen Somalia-verkoston toimintaa. Lisäksi arvostamme opettamiseen tai ohjaamiseen liittyvää kokemusta sekä toimimista nuorten parissa.
SELKOKIELELLÄ: Ruotsinkielisiin kouluihin ei ole tiedossa verkostovierailuja. Juuri monikulttuurisuutta rakastavat ruotsinkieliset niitä tarvitsisivat. Suomesta tuskin löytyy henkilöä, joka täyttää nuo kaikki vaatimukset työpaikkaan. Ehkä Husu, mutta hän tienaa husuna olemisesta paljon paremmin.

Somaliverkosto: Tehtävä on kokoaikainen ja kuukausipalkka on 2600 euroa.
SELKOKIELELLÄ: Helsingissä yksin elävä somali saisi tästä työstä lomarahoineen käteen kuukaudessa 2278 euroa. Hän ei saisi asumistukea, eikä toimeentulotukea.
Jos somali ei mene töihin, hän saa kuukaudessa käteen:
työttömyysraha 680,40
asumistuki 406,40
toimeentulotuki 334,00
yht 1420,80 + harkinnanvarainen toimeentulotuki
Koordinaattorityöstä jäävä hyöty somalille
Käteen palkasta 2278
matkakortti 55
Työstä käteen 2223
Sosiaalitoimistosta 1421
Lisätulo työstä 802
Työtunnit kk:ssa 157
Palkasta käteen per tunti 5,11
Somalin työllistäminen leikkitöihin maksaa yhteiskunnalle 2080 euroa kuukaudessa
Yhteiskunnan haitta työnteosta
Nettopalkka -2278
Sosiaalimaksut -623
Työpaikan menot -600
- puhelin, tietokone
- työtila, työpaikan menot
- työterveyshuolto
- matkakulut
Yhteensä noin -3501
Poistuva sosiaalituki 1421
Yhteiskunnan netto haitta -2080
Yhteiskunta hyötyy tästä virasta sen, että työttömyystilastot osoittavat taas hieman parempaa maahanmuuttajien työssäkäyntiä.
Eiköhän tällaiset työt voitaisi kaikki lopettaa.
-------------------------------------------------------------------------------

Jep laitetaan me suomalaisetkin kenkälankkia naamaan ja aletaan keräämään rahaa tällä tavalla niin maailma pelastuu?

Kuka maksaa?

Seppo Lehto kuntavaaliehdokas Tampere 2017. Anna tukesi Seppo Lehdolle ja jaa sanomaa ehdokkuudestani somessa, kiitos.

-------------------

------------------------
http://seppo-lehto-vastauksia-somaleille.blogspot.fi/
---------------------------

---------------------------------

1 comment: