Saturday, March 6, 2010

Maahanmuuttokriitikko suomalainen Seppo Lehto vastaa somaleille, islamisteille, neekereille ymv:lle

Maahanmuutto- ja islamkriitikko Seppo Lehdon Tamperepäivän puhe 2009 syksyltä siivittäköön oheista Seppo Lehdon vastausta panettelevalle todennäköiselle somalille joka oli Maahanmuuttokriitikko Seppo Lehdon fansivulle jättänyt julkisen kommenttinsa 6.3.2010

-------------------------


---------------------------
Seppo Lehto vastaa somaleille, islamisteille, neekereille ymv:lle. Tämä ei ole solvausta vaan ihan raakaa faktaa, mikä pyritään riistämään ilmaisumuotona meiltä suomalaisilta
-----------
Vastaukseni tapaamista ehdottaneelle sompulle:

Ei minulla ole mitään ennakkoluuloja ;) vain pelkkiä perusteltuja tosiasioita siitä että Suomi ei nouse suosta, sillä että maahamme tuodaan 130 miljoonaa neekeriä Nigeriasta, Nigeristä tai muslimeita muualta.

Jokaiselle kansalle on omat paikkansa eikä kansainvaellusten suosinta ole meidän kenenkään etu. Me olemme täällä Euroopan intiaaneita ja te olette valloittajia jotka tulette tänne asumaan ilmaiseksi.

Tämä on faktaa ;) ja fatwoja olen jo saanut pääni menoksi monilta muslimeilta ja heidän persekärpäsiltään viranomaistahoissamme ja thors astrid tapaisina itkuina. Puhelimenkäyttö on viranomaisvalvonnassa Suomessa kuten Iranissakin. Toisinajattelijat pamputetaan tai tapetaan.

Tapaamisilla ei ole nykyaikoina mitään merkitystä, kun on poliisivaltioista kyse. - PS: Tiedoissani ei ole aukkoja. Sinä ja pikkuveljesi voitte minun puolestani palata rakkaaseen kotimaahanne. Meille jokaiselle kai on oma isänmaamme tärkein. En minä ainakaan ole änkeämässä Somalimaahan ;)


-------------------------
--------------------------------------------------------

No comments:

Post a Comment